DTP | VORMGEVING


DTP (desk top publishing) is het grafisch vormgeven via de computer. Dit doe ik inmiddels al ruim 25 jaar. Dankzij deze lange ervaring ben ik zeer bedreven in het omgaan met de diverse dtp-programma’s. Ik kan daardoor zeggen dat ik echt ‘een kei’ ben ik het opmaken van grotere producties: boeken, tijdschriften, brochures enz. Dit doe ik creatief en vakkundig. Uiteraard altijd in overleg met de opdrachtgever, om zo samen tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Passend bij uw wensen en voorwaarden, zoals huisstijl e.d.


ZAKELIJKE KLANTEN


Posters, leaflets, flyers, visitekaartjes etc. u bent bij mij aan het juiste adres. Ik kan voor uw bedrijf een nieuwe huisstijl ontwerpen maar ook prima verder borduren op uw huidige huisstijl. Met al uw communicatie-uitingen kunt u bij Studio Iris terecht.

 

Daarnaast kan ik ook indien gewenst bijvoorbeeld een vast aantal uren in de week in uw eigen bedrijf alle voorhanden zijnde vormgevingswerkzaamheden verrichten. Ik neem dan mijn eigen MacBook mee, met alle benodigde software. Ideaal wanneer u niet de mogelijkheden heeft om een werknemer daarvoor aan te stellen en apparatuur daarvoor aan te schaffen, maar er toch regelmatig behoefte is aan vormgeving.

 

Professionele studio's kunnen mij inhuren als freelance vormgever / dtp-er bijvoorbeeld op tijden dat uw huidige studio onderbezet is of voor het opvangen van tijdelijke drukte.

 

 

WEBSITE ONTWERP | WEBSITE HOSTING (CMS)


Heeft u behoefte aan een (nieuwe) website? Dan ontwerp ik die graag voor u. Voor een website zoals deze van Studio Iris kunt u uitgaan van een prijs voor het ontwerp tussen de 250 en de 400 euro. Daarnaast bent u een bedrag kwijt voor het bouwen van de site online. De kosten daarvoor zijn afhankelijk van de complexiteit van uw site, het aantal pagina’s, al of niet een webshop met digitale betaalmogelijkheden enz. Voor een site vergelijkbaar met deze van Studio Iris bent u hier ongeveer 1000 euro voor kwijt.

Uiteraard kan Studio Iris u helpen bij de keuze van de bouw van de website. Zo is van belang dat u makkelijk zelf de site kunt aanpassen, zodat uw site altijd up to date is zonder meerkosten. Besteedt u de up dates en onderhoud van uw site echter liever uit, dan kunnen we daar in overeenstemming een prijs voor afspreken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Alle prijzen hierboven genoemd zijn excl. BTW.