FOTOGRAFIE


Van veel belangrijke momenten in het leven worden vaak foto’s gemaakt. Bijvoorbeeld bij een bruiloft  of een communie. Maar waarom niet een mooie fotoshoot van uw pasgeborene? Ook hiervoor kunt u bij Studio Iris terecht.

New born foto voor op uw kaartje
De geboorte en de eerste uren van een baby zijn heel bijzonder. Laat deze momenten vastleggen. Een mooie foto van deze eerste momenten gemaakt door een professionele fotograaf is een prachtige blijvende herinnering voor ouders en kind. U ontvangt een onvergetelijke digitale foto van uw pasgeborene, die u direct kunt gebruiken voor het geboortekaartje en daarnaast ook vrij overal voor te gebruiken is, bijvoorbeeld voor een mooie canvas, of voor op Facebook. Voor het maken van deze foto betaalt u 50 euro incl. BTW. Buiten Leende, Heeze en Valkenswaard komt er een toeslag bij per km.

 

De foto's worden gemaakt door Maria Bax-Holmlund. Hieronder stelt ze zich alvast aan u voor.

 

Mijn naam is Maria. Als mama van een dochter en zoon weet ik hoe belangrijk het is om de mooie momenten van je baby vast te leggen. De tijd dat ze echt klein zijn vliegt enorm snel voorbij. Voor je het weet kruipt je kindje rond, kan het zelf lopen of gaat het naar school. Deze mooie momenten wil je niet vergeten. Als lifestyle newborn en kinderfotograaf leg ik ze daarom graag voor jullie vast…

Wil je via Studio Iris een geboortekaartje laten maken met een mooie foto dan kom ik binnen 2 dagen na de geboorte bij jullie langs. Dit is geen lange fotosessie want op dat moment is uw baby nog zo klein. Ik maak de mooiste foto voor uw kaart, naar wens in zwart-wit of in kleur. Uw wensen kunnen we eventueel van te voren bespreken, zodat ik jullie geluk in die eerste dagen niet te lang hoef te storen.

Breid uw geboortekaartjefoto uit met een fotografiesessie newborn (binnen 2 weken na de geboorte) of baby binnen een jaar na de geboorte en ontvang 10% korting. (Ook leuk om van de grootouders te vragen als cadeau). Neem eens een kijkje op www.ikbewerkjefoto.nl voor mijn uitgebreide portfolio.