Natuurlijk ben ik trots op onderstaande referenties!
Wellicht trekt het u over de streep mij een keer te benaderen.


Wanneer wij even ‘omhoog’ zitten, dan bellen wij graag naar Leende. Yvonne van Studio Iris probeert haar agenda dan altijd zo te plooien, dat zij onze ‘noodkreet’ kan beantwoorden. Wij worden altijd vrolijk van Yvonne, niet alleen vanwege haar altijd goede humeur, maar ook vanwege het feit dat zij erg flexibel is: zowel in de Studio (creatie) als op het Productiebureau (organisatie) weet zij van wanten.
Peter Hattink, Teamleider Grafische Producties, Fontys Hogescholen


Yvonne (Studio Iris) is een betrouwbare partij en zorgt al meer dan 5 jaar voor de opmaak van diverse, voornamelijk fysieke uitingen van onze merken Belvilla en Ardennes Relais. Zowel BtoB als BtoC. Van advertentie tot outdoorposter, van direct mailing tot brochure. Yvonne werkt nauwkeurig en snel en leeft zich goed in, zowel in het product als in de doelgroep.
Nicole van Dorst, Manager Dynamic Marketing, @Leisure


Wat een verademing, geen wachttijden van een week (of nog langer), maar meestal binnen 24 uur een reactie én actie. Studio Iris kenmerkt zich door een zeer flexibele instelling. Bij kleine tot middelgrote opdrachten geldt vaak: ‘s ochtends aanvragen, ‘s middags opleveren. Dat is echt luxe. Wanneer Yvonne het druk heeft en het duurt eventueel wat langer dan ‘normaal’ dan geeft ze dat duidelijk aan. Die heldere afstemming is ook prettig, je weet precies waar je aan toe bent. De kwaliteit van het werk dat Yvonne oplevert is goed en ze denkt altijd mee. Ze komt met eigen ideeën en suggesties en ook haar meelezend oog voor taal en grammatica is erg fijn. Behalve haar professionele DTP/ vormgeverskwaliteiten is Yvonne een uiterst prettig persoon om mee samen te werken. Opgewekt en accuraat. Kortom: wij, Avans+, zijn al jaren een zeer tevreden klant.
Heidi Coppus, Marketing & communicatie adviseur, Avans+, Breda


Studio Iris is Yvonne Versteijnen en omgekeerd. Dat betekent dat je weet met wie je van doen hebt. Bij Studio Iris is dat dus altijd Yvonne Versteijnen: iemand die met je meedenkt, die staat voor het beste resultaat en die snelheid koppelt aan accuraatheid. Yvonne is altijd bereid een tandje bij te zetten, desnoods ’s avonds door te werken als haast geboden is en daar nooit moeilijk over doet of toeslag rekent. Ze is altijd opgeruimd en levert de beste kwaliteit voor een uitermate redelijke prijs. Daarbij is ze heel creatief, vormgeving kan je met een gerust hart aan haar overlaten: ze komt altijd met een prachtig, stijlvol eindresultaat.
Gerda van Beek, Tekstbureau Taal & Teken, Amersfoort